SPEKTAKL U NAJAVI! Vezista crveno-belih očekuje krcatu Marakanu!

Autor:

Sport

09.02.2022

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gelor Kanga priželjkuje snažnu podršku sa tribina u nastavku sezone!

SPEKTAKL U NAJAVI! Vezista crveno-belih očekuje krcatu Marakanu!

Foto: Facebook.com/FK Crvena zvezda

Vratio se Gelor Kanga sa Afričkog kupa nacija, i odmah se stavio na raspolaganju Dejanu Stankoviću. Iako nije prošao pripreme u Antaliji sa Crvenom zvezdom, očekuje se da bude u startnih 11 na subotnjem meču protiv Čukaričkog.

Foto: Starsport

Gelor Kanga i Dejan Stanković

Nedostajale su "Delije" reprezentativcu Gabona.

Koliko god nam je prijala pauza, toliko su nam nedostajale utakmice na “Marakani” i podrška najboljih navijača. U subotu otvaramo prolećni deo takmičenja protiv Čukaričkog, čuo sam priče da će biti i 30.000 "Delija” na svakoj utakmici, bilo to prvenstvo ili Evropa. To bi bio spektakl i jedva čekam da do toga dođe - izjavio je Kanga i dodao:

Drago mi je što ćemo do kraja februara odigrati tri duela na “Marakani”, sa nestrpljenjem iščekujemo sve te mečeve. Jedan od njih je i večiti derbi, ali idemo korak po korak. Navijači su nam priredili sjajan doček po povratku iz Turske, sa bakljama i vatrometom, a predstojeći dueli su prava prilika da se spektakl nastavi na tribinama.

Gabon je ispao u osmini finala Afričkog kupa nacija nakon što je Burkina Faso bila bolja u izvođenju jedanaesteraca, a Kanga je promašenim penalom bio jedan od tragičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading