PARTIZAN UBO PREMIJU: Umesto ČUVENOG asa Arsenala, u Humsku stigao MOĆAN GOLGETER!

Autor:

Sport

23.02.2022

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer o kome će se još dugo pričati.

PARTIZAN UBO PREMIJU: Umesto ČUVENOG asa Arsenala, u Humsku stigao MOĆAN GOLGETER!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Partizan je svojevremeno želeo da angažuje čuvenog danskog napadača Niklasa Bendtnera, ali se taj posao izjalovio u poslednji čas. Kako je procurilo iz Humske, leta 2019. godine, robusni centarfor je bio bez kluba, a njegov potpis žarko je priželjkivao tadašnji trener "Parnog valjka" Savo Milošević.

Ipak, kockice se nisu poklopile, pa je Bendtner završio u Skandinaviji, dok je Partizan pojačanje na pozicji "devet" pronašao u Romi. Naravno, radi se o Nigerijcu Umaru Sadiku koji je prvenstveno došao na jednogodišnju pozajmicu, da bi zati parafirao ugovor sa aktuelnim vicešampionom Srbije. Sadik se crno-belima isplatio, kako golovima, tako i novcem koji je klub iz Beograda prihodovao njegovom prodajom španskoj Almeriji.

Republika

Foto: Starsport

Sadik napunio kasu crno-belih, čekaju se i bonusi

Dolazak Sadika umesto Bendtnera ispostavio se kao pun pogodak za Partizan, pošto je angažovan mlađi napadač nauštrb vremešnog, čija je karijera obeležena brojnim skandalima. Zbog svojih gafofa, Danac je dobio epitet "Mario Baloteli za siromašne", a tokom karijere je promenio dosta klubova. Na klupskom nivou, najbolji je bio na "Emiratima", pošto je za "Tobdžije" igrao 108 puta, uz 24 data gola, ali je zatim usledio veliki pad. Boje nacionalnog tima branio je 81 puta (30 golova), a zenimljivo je da je tokom sezone 2012/2013 nastupao za Juventus, kao pozajmljen igrač, a tom prilikom nije postigao nijedan pogodak.

Umesto prestonice Srbije, danski as je pre tri godine izabrao Kopenhagen, a ostaje otvoreno pitanje da li "Grobari" žale što nisu dobili priliku da prekaljenog asa gledaju na travnatoj podlozi popularnog "JNA".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading