ENGLESKI VELIKANI ZARATILI OKO RAJSA! Englez potpisuje za 145.000.000 EVRA!

Autor:

Sport

23.02.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika trka oko mladog reprezentativca Engleske

ENGLESKI VELIKANI ZARATILI OKO RAJSA! Englez potpisuje za 145.000.000 EVRA!

Foto: Tanjug/AP

Deklan Rajs

Cene u prelaznim rokovima postaju sve luđe, a velika senzacija se može dogoditi već ovog leta!

Sudeći prema ostrvskim medijima, 23-godišnji igrač Vest Hema, Deklan Rajs, mogao bi da napusti klub za 120 miliona britanskih funti, odnosno neverovatnih 145 miliona evra! Klupski giganti Čelzi i Mančester Junajted su već pokazali interesovanje za mladog veznog igrača, koji inače nastupa za engleskog reprezentativca irskog porekla.

Ovo nije prvi put da klubovi Premijer lige izdvajaju ogromne sume za igrače. Prethodno je Mančester Siti izdvojio 117,5 miliona evra za Džeka Griliša iz Aston Vile, a Čelzi 113 miliona za belgijskog internacionalca Romela Lukakua. 

 

 

Već ranije se šuškalo da bi Rajs mogao da napusti klub, a prošlog leta su kružile glasine da bi mogao da napusti klub za vrtoglavih 100 miliona evra, što se ipak nije dogodilo. Mančester Junajted trenutno prolazi kroz prelaznu fazu i mladi igrač Vest Hema bi mogao da očvrsne sredinu "Crvenih Đavola", dok Čelzi želi da po svaku cenu vrati mladića koji je proizvod njihove akademije.

Iako ne postiže puno golova i ne igra "lepršavi" fudbal, on predstavlja stub igre Vest Hema, a selektor engleske reprezentacije, Garet Sautgejt, ima beskrajno poverenje u mladog Rajsa. Zbog njegove igre i načina na koji organizuje igru, najveći klubovi u Engleskoj su spremni da isprazne svoje džepove za njegov potpis.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading