ON OVO VIŠE NE MOŽE DA TRPI: Ronaldo u očaju, DŽELAT se vraća na mesto ZLOČINA!

Autor:

Sport

23.02.2022

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarnom portugalskom fudbaleru ne cvetaju ruže.

ON OVO VIŠE NE MOŽE DA TRPI: Ronaldo u očaju, DŽELAT se vraća na mesto ZLOČINA!

Foto: Starsport

Ekipa Mančester junajteda je neprepoznatljiva u aktuelnoj sezoni, a i kada je reprezentativni fudbal u pitanju, Kristijanu Ronaldu ne ide baš najbolje. Reprezentacija Portugala će morati kroz baraž mečeve da traži prolaz na Svetsko prvenstvo i to protiv ni malo lakog protivnika kakav je Italija.

I dalje su sigurno u sećanju portugalskog kapitena slike sa stadiona u Lisabonu, kada su Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović šokirali fudbalsku Evropu, a ovoga puta na teren lisabonskog stadiona vraća se onaj koji je načeo Portugalce i koji je direktno asistirao za potpuni fudbalski slom jedne nacije.

Kapiten Ajaksa i srpske reperezentacije Dušan Tadić će izvesti svoju ekipu na teren stadiona "Luž" večeras protiv Benfike. Tadić večeras želi da klubu iz Amsterdama obezbedi miran san pred revanš osmine finala Lige šampiona, a pred ovaj susret kapiten srpske fudbalske reprezentacije je izjavio:

- Dolazim na stadion u Lisabonu, tu imam lepe uspomene. Mi rastemo iz sezone u sezonu u Ligi šampiona. Sada imamo priliku da dobrim rezultatom u Lisabonu obezbedimo mir pred revanš u Amsterdamu. Verujem da je pred nama uzbudljiva utakmica sa Benfikom - rekao je Tadić za holandske medije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading