PIOLI O LAZETIĆU: Evo šta je trener Milana rekao o bivšem igraču Crvene zvezde!

Autor:

Sport

18.02.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani napadač Marko Lazetić tema je u Milanu.

PIOLI O LAZETIĆU: Evo šta je trener Milana rekao o bivšem igraču Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Marko Lazetić

Kao bomba odjeknula je vest da je Milan doveo talentovanog napadača Crvene zvezde Marka Lazetića, a o njemu je govorio i trener rosonera Stefano Pioli. Italijanski stručnjak je iskoristio epitet "interesantan" dok je opisivao Srbina, ali je podvukao da mu treba još vremena i individualnog rada, kako bi dostigao spremu koju poseduju saigrači na "San Siru".

- On je u dobroj kondiciji. Međutim, mora da nastavi sa individualnim radom kako bi izbegao povrede. Biće mu potrebno sedam do deset dana kako bi sustigao saigrače. Interesantan momak. Još istražujemo njihove kvalitete - rekao je Pioli.

Republika

Foto: Starsport

Stefano Pioli

Milan je posle pobede u gradskom derbiju protiv Intera nanizao još dva trijumfa. Dovoljno da uz meč više konkurente za naslov prvaka gleda sa prvog mesta italijanskog prvenstva.

Još ne možemo da kažemo da smo prvi, jer neki klubovi tek treba da odigraju zaostale mečeve. Pritisak postoji, ali je ekipa spremna da ga izdrži - dodao je Stefano Pioli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading