PARTIZAN POKORIO PRAG! Magija Zdjelara i lob Meniga, Jojić promašio zicer za mirniji san crno-belih pred revanš! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.02.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Sparte iz Praga rezultatom 1:0 u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija. Revanš meč igra se u Beogradu za sedam dana.

PARTIZAN POKORIO PRAG! Magija Zdjelara i lob Meniga, Jojić promašio zicer za mirniji san crno-belih pred revanš! (VIDEO)

Foto: Starsport

Tvrd meč u Pragu viđen je ove večeri, a Partizan je na radost svojih navijača na kraju odneo pobedu iz prestonice Češke.

Velika borba na sredini terena i ne toliko mnogo prilika za gol na obe strane, odvele su utakmicu u završnicu bez golova.

 

 

Ipak, pred sam kraj meča, tačnije u 77. minutu, Zdjelar je poslao magični pas ka Menigu, a Holanđanin je u maniru rasnih centarfora lobovao golmana Sparte za pobedu Partizana!

Solidna zaliha za četu Aleksandra Stanojevića pred revanš u srpskoj prestonici, a treba napomenuti i promašaj Jojića u samom finišu duela, čime je propustio šansu da Partizanu donese mirniji san pred utakmicu u Beogradu.

Sparta Prag - Partizan

0:1

/Menig 77/

KRAJ MEČA!

DRUGO POLUVREME:

90. minut: Jošm četiri minuta nadoknade! Velika šansa za domaći tim nakon kornera, ali nema promene rezultata. Sreća za Partizan!

85. minut: Jojić sa pet metara propušta veliku priliku za 0:2 u situaciji jedan na jedan sa golmanom. Velika šteta za crno-bele.

83. minut - Četvrta izmena u timu Partizana, Nikola Terzić menja strelca Kvinsija Meniga.

80. minut: Partizan sada lakše diše!

 

 

77. minut: Partizan vodi sa 1:0! Fantastičan pas Zdjelara, a Menih lobuje golmana Sparte za prednost crno-belih u Pragu!

75. minut: Završnica, ovog dosadnog, drugog poluvremena u Pragu.

70. minut: I dalje bez golova u Pragu. Partizan se očigledno okrenuo ka rezultatu 0:0...

63. minut: Marković i rikardo izlaze iz igre, na teren su ušli Jović i Milovanović.

57. minut: Miljković zbog povrede ide napolje, menja ga Živković.

55. minut: Harslin menja Karabeca u domaćem taboru.

54. minut: Lep napad Partizana koji je ponovo uprskao Marković lošim rešenjem i dodavanjem ka Rikardu, a kasnije je centaršutem iz Praga direktno u Bratislavu tu akciju začinio Miljković.

50. minut: Po jedan solidan napad na obe strane, ali nema promene rezultata.

46. minut: Natho ide napolje, menja ga Jevtović.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Nema golova u Pragu, traljava igra u odbrani crno-belih, pre svega Nemanje Miletića, dok je u napadu bilo sporadičnih pokušaja. sve u svemu Partizan mora bolje u nastavku...

37. minut: Finiš prvog dela, mirno je, sve miriše na 0:0 nakon prvih 45 minuta igre.

31. minut: Ulazimo u finiš prvog dela, solidna igra Partizana ove večeri po boku, a Miljković je pritom uputio i sjajan centaršut ka Rikardu, nakon koga je lopta došla do Uroševića koji nije imao sreće da loptu sprovede u gol.

26. minut: Ponovo je Marković zabrljao u završnici akcije i umesto da ubaci loptu na pet metara, uspeo je da sam sebe pogodi u leđa! Sredina prvog dela...

 

 

22. minut: Gužva u kaznenom prostoru Sparte, ali se na veliku žalost Marković spetljao u završnici akcije nakon ubacivanja Natha.

19. minut: Otvorena igra sa obe strane, ali Sparta za sada deluje konkretnuje. Tačnije sa napadima kroz sredinu, pošto crno-bela veza ove večeri kao da ne postoji. Mnogo prostora za igrače domaćeg tima...

13. minut: Loša igra Partizana u odbrani, tačnije Nemanje Miletića na desnoj strani. U dva navrata je ispadao još na sredini terena i tako omogućio Sparti da povede. Sreća po crno-bele je to što je Popović ove večeri sjajan...

10. minut: Velika šansa za Pešeka koji je bio sam na desnoj stativi, ali je Popović zaustavio taj udarac glavom!

 

 

8. minut: Vujačić se našao na travi, ali je ubrzo ustao nakon duela sa Holžekom!

6. minut: Dva odlična pokušaja crno-belih, prvo je Marković iz daljine šutirao, a potpom i Menig! Ostaje 0:0.

2. minut: Odličan start Partizana, otvorena igra u Pragu!

UTAKMICA JE POČELA!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading