STANOJEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Briga me za sve, HOĆU TITULU!

Autor: Marija Stefanović

Sport

07.02.2022

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević po okončanju priprema u Turskoj otvorio je karte i priznao da ga na proleće zanima samo i isključivo osvajanje domaćeg šampionata!

STANOJEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Briga me za sve, HOĆU TITULU!

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Titula koje u Humskoj nema već četiri godine biće apsolutni prioritet u odnosu na Ligu konferencija i Kup u kom crno-beli tradicionalno dobro prolaze u protekloj deceniji.

- Nemam dilemu kada je u pitanju titula. Prvo ona, pa sve ostalo. Ne zanima me ni Liga konferencija ni Kup, samo titula iako smo svi veoma svesni koliko nam donosi dobar uspeh u Evropi i koliko para. Ali titula je titula - poručio je Stanojević.

POTPISAO UGOVOR

On je dodao da su igrači naoštreni da odbrane prvo mesto i pet bodova u odnosu na branioca trofeja i najvećeg rivala Crvenu zvezdu.

- Postoji neviđena energija među igračima da ostanu i bore se za titulu. Ja nisam ni mislio da idem, nego se stvorio neki nemir koji sam morao da sredim. Samo zato sam potpisao ugovor - objasnio je strateg crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Stanojević je pohvalio igrače koji su ostali u Humskoj samo da bi završili započeto i pokušali da osvoje titulu.

- Imali smo ponude za tri igrača i to odlične ponude, trostruko više novca nego što imaju u Humskoj. Ne pričam o Milovanoviću, nego Markoviću, Jojiću i Zdjelaru, ali su oni želeli da ostanu do juna i završe započet posao. Presrećan sam zbog njihovih odluka. Naravno, ako budu postojale neke baš dobre ponude, koje ne mogu da se odbiju, onda šta da se radi. Partizan uvek daje više nego što mi damo njemu. Ako neko oseća da treba da ode, da se ne oseća dobro u klubu, onda nemam problema da ode. Bitno je samo na vreme da se kaže.

FORSIRANJE MLADIH

Trener "parnog valjka" obrazložio je zašto je u prelaznom roku bio fokus na poziciji zadnjeg veznog i najavio da će forsirati mlade igrače na proleće.

- Uvek postoji mesto za dolaske. Mi smo tražili samo zadnjeg veznog. Ne mogu da dovedem napadača da zatvorim Milovanovića, kako bi on dao gol onda? Mora da igra da bi bio još bolji. Ne mogu da dovedem bočnog da Jović i Terzić ne dobijaju priliku. To nije fraza, mi želimo da razigravamo domaće igrače - objasnio je Stanojević i dodao da je nije realno da Partizan sezonu završi bez poraza, ali da drži sudbinu u svojim rukama:

- Nemoguće je da se završi sezona bez poraza. Ima dosta utakmica, nemoguće je da ne bude nekog kiksa. Posebno jer ima i plej-of. Normalno da postoji pritisak, ali veći bi bio da u minusu dočekujemo nastavak nego u plusu. Ovako je sve u našim rukama i mi se pitamo.

Republika

Foto: Starsport

Februar paklen za crno-bele

Fudbaleri Partizana odigraće čak pet mečeva u intervalu od 14 dana u februaru. Među njima će biti dvomeč s praškom Slavijom u Ligi konferencija (17. i 24. februar) i večiti derbi s Crvenom zvezdom (26. februar), kao i dueli Superlige s niškim, pa kragujevačkim Radničkim (12. i 19. februar).

- Čeka nas dosta bitnih utakmica, ali kad prođe pakleni februar, dolazi nam pakleni mart. Sve je to normalno. Počinjemo drugi deo sezone iz Niša, svaki meč je bitan i trudićemo se da odigramo što bolje - izjavio je Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading