MILIONSKA PONUDA STIGLA NA JNA: Juventus ZAGRIZAO za Partizanovog napadača, iz Humske stigao EKSPRESAN odgovor!

Autor:

Sport

06.02.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivni fudbaler Partizana Samed Baždar nalazio se na meti Juventusa!

MILIONSKA PONUDA STIGLA NA JNA: Juventus ZAGRIZAO za Partizanovog napadača, iz Humske stigao EKSPRESAN odgovor!

Foto: Starsport

Kvinsi Menig i Rikardo Gomeš

"Stara dama" je nudila milion evra za Baždara, koga su gledali njeni skauti, ali je ta ponuda glatko odbijena od strane crno-belih.

Istina. Skauti Juventusa zapazili su me i Partizanu u maju prošle godine poslali zvaničnu ponudu od 1.000.000 evra, bar sam tako načuo. Bio sam najbolji strelac sa sa oko 40 golova i igrač kadetske selekcije, a već sam bio potpisao za crno-bele do 2024. Na sreću klub je odbio. Na sreću, jer ni ja nisam bio za taj transfer - objasnio je Baždar za "Alo", a zatim je dodao da je posvećen "Parnom valjku", kome želi da se oduži na ukazanoj šansi:

Nisam iz te priče. Moj cilj je da stasam u Partizanu, odužim mu se za ukazanu šansu, tek onda kao zreo igrač odem preko granice - podvukao je Samed Baždar.

Podsetimo da je Baždar tokom Partizanovih priprema u Turskoj tek napunio 18 godina, a raskošan potencijal najavio je brojnim golovima u mlađim kategorijama. "Grobari" se nadaju da će se u istom svetlu pokazati i u prvom timu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading