U HUMSKOJ SE OVE ZIME GOVORI MAĐARSKI: U Partizanu obavljen VRAŠKI TEŽAK posao - Holender ODLEPIO zbog saigrača! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.02.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivni igrač Partizana Filip Holender pokušao je saigrače da nauči mađarski, a iskusni defanzivci crno-belih Nemanja Miletić i Bojan Ostojić se nisu dobro snašli sa tim zadatkom.

U HUMSKOJ SE OVE ZIME GOVORI MAĐARSKI: U Partizanu obavljen VRAŠKI TEŽAK posao - Holender ODLEPIO zbog saigrača! (VIDEO)

Foto: Starsport

Pomenuti tandem dobio je papir sa nekoliko napisanih rečenica, a Holender im je pomogao da ih pročitaju. Miletić i Ostojić su se požalili da je jezik naših severnih komšija izuzetno težak, a kako je izgledao "čas" možete pogledati u videu.

Podsetimo da je 27-godišnji Kragujevčanin još tokom staža u mlađim kategorijama napustio Radnički i otisnuo se put Honveda, a dres reprezentacije Mađarske nosi od 2018. godine (16 utakmica, jedan gol).

"Parni valjak" zimuje sa pet bodova viška u odnosu na Crvenu zvezdu, a takmičenje u Superligi Srbije nastavlja naredne subote gostovanjem Radničkom na "Čairu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading