BEZ NAJBOLJEG NA MUNDIJAL! Selektoru PRETE SMRĆU zbog odluke da ga PRECRTA!

Autor:

Sport

03.02.2022

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Markoa Vahid Halihodžić analizirao je neuspeh na Afričkom kupu nacija.

BEZ NAJBOLJEG NA MUNDIJAL! Selektoru PRETE SMRĆU zbog odluke da ga PRECRTA!

Foto: Tanjug/AP

Hakim Zijeh i Dušan Tadić

Maroko je eliminisan u četvrtfinalu kontinentalnog šampionata od Egipta, a popularni Vaha je otkrio da su mu navijači pretili oduzimanjem života.

Dobio sam pretnje smrću, ali to me samo ohrabruje da idem dalje. Na to sam navikao - naveo je Halihodžić, a potom je dodao:

Mogu sad da odem ako hoćete, nemam takav pritisak da moram da radim. Već sam ranije odlazio s klupe. Pobedili smo sve utakmice osim jedne na prvenstvu, popeli smo se 20 mesta na FIFA rang listi.

Bivši jugoslovenski reprezentativac je istakao da ne žali zbog svojih odluka.

Nisam završio posao ovde. Ne želim da dajem nikakve izgovore, hteli smo da odemo do kraja i nismo uspeli. Sada smo fokusirani na baraž za Svetsko prvenstvo. Znam da vam se žuri da me oterate, razumem frustracije, ali ne znam kako vi u Maroku možete da znate šta se dešavalo u Kamerunu s mojim igračima. Oni su moj izbor, ne kajem se što sam odabrao određene igrače.

Želite da nekog molim da igra za nacionalni tim? Ovde postoji grupa koja ima mir i to želim da zadržim. Ne mogu da zovem igrača koji će uništiti taj mir, pa makar to bio i Lionel Mesi. Eme Žake i Didije Dešan su postali prvaci sveta nakon što su oterali najbolje igrače. Nisam prvi koji to radi - rekao je Halihodžić, a zatim je podvukao da Zijeha ne vidi kao deo tima.

Neću da vratim Zijeha. Ponizio je sve Marokance i s njim je gotovo. Želeo je da razori tim sa još trojicom igrača – naglasio je Halilhodžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading