NOVA GOL MAŠINA JE STIGLA NA MARAKANU: Ovome se Delije nisu nadale!

Autor:

Sport

29.01.2022

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Lazetić je postao novi fudbaler italijanskog Milana, a rukovodstvo kluba sa stadiona "Rajko Mitić" želi da pojača konkurenciju u napadu.

NOVA GOL MAŠINA JE STIGLA NA MARAKANU: Ovome se Delije nisu nadale!

Foto: Starsport

Ove zime crveno-beli dres već je zadužio najbolji strelac nedavno završenog norveškog šampionata Ohi Omoižuanfo. Mediji danima u nazad prenose informacije i o potencijalnom povratku Đorđa Despotovića u redove zvaničnog šampiona Srbije, a sportski sektor crveno-belih je uspešno okončao još jedan transfer posao.

Novi fudbaler Crvene zvezde postao je Danilo Teodorović koji u Beograd stiže iz ekipe banjalučkog Željezničara. Talentovani centarfor rođen 2002. godine skrenuo je pažnju šampiona Srbije u dresu ekipe koja se takmiči u Prvoj ligi Republike Srpske za koju je jesenas na sedam utakmica postigao 12 pogodaka.

 

 

Teodorović koji se ističe odličnim fizičkim predispozicijama i golgeterskim instinktom i u juniorskoj ekipi Crvene zvezde najveću konkurenciju će imati u Aleksandru Kahviću i Alekseju Golijaninu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading