ATOMSKA GOL MAŠINA NA MARAKANI: Ohi dobija saigrača iz snova!

Autor:

Sport

24.01.2022

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom zimskog prelaznog roka u redove srpskog fudbalskog šampiona već su stigli Ohi Omoižuanfo iz redova Moldea, dok je3 konkurenciju na desnom beku pojačao Italijan iz Valensije Pićini. Ipak, crveno-beli se nalaze pred problemom kada je navalni red ekipe u pitanju.

ATOMSKA GOL MAŠINA NA MARAKANI: Ohi dobija saigrača iz snova!

Foto: Starsport

Mladi, supertalentovani Marko Lazetić napušta Topčidersko brdo i poneće dres slavnog italijankog Milana. Pored njega i Milan Pavkov se nalazi na izlaznim vratima pošto je klub za njega dobio unosnu ponudu Kanzas Sitija i sve je izvesnije da će trener Stanković ostati deficitaran kada je špic napada u pitanju.

Kako se saznaje sportski sektor kluba sa našeg najvećeg stadiona krenulo je u potragu za novim napadačem, pošto je očigledno da se na francuskog napadača Dionija više ne računa.

Izbor je pao na fudbalera portugalske Vitorije Gimaraeš Oskara Estupinjana.

Snažni Kolumbijac ima važeći ugovor sa portugalskom ekipom do juna ove godine, što u praksi značii da može slobodno da pregovara sa zainteresovanim klubovima, čak i ugovori transfer, kao što je nedavno bio slučaj i sa Omoižuanfom. Crvena zvezda je već pre novogodišnjih praznika počela da se raspituje o uslovima pod kojim bi Estupinjan došao u Beograd. U Ljutice Bogdana vlada optimizam kada je reč o potencijalnom transferu, mada su svesni da je ispred njih jako težak zadatak. Posebno što je Vitorija po vestima iz Portugalije ponudila Estupinjanu nastavak saradnje i novi dvogodišnji ugovor.

Estupinjan ima 25 godina. Rođen je u kolumbijskom Santijago-de-Kaliju, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za Onse Kaldasu, ekvadorskoj Barseloni i turskom Denizlisporu.

Trenutna procenjena vrednost kolumbijskog fudbalera prema renomiranom portalu "transfermarkt.com" iznosi oko 2,5 miliona evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading