KRAJ PRIČE! Novi odlazak sa Marakane, poslao je oproštajnu poruku! (FOTO)

Autor:

Sport

29.01.2022

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme za rastanak! Dugogodišnji vezista Crvene zvezde Njegoš Petrović, napušta Marakanu ove zime.

KRAJ PRIČE! Novi odlazak sa Marakane, poslao je oproštajnu poruku! (FOTO)

Foto: Starsport

Još uvek nije stigla zvanična potvrda iz Andaluzije, ali Španijom se uveliko priča da je Njegoš Petrović potpisao ugovor sa Granadom na četiri i po godine.

Tim povodom Njegoš se oprostio dirljivom porukom od "delija":

- Posle dve i po godine došao je i taj momenat kada moram da nastavim dalje. Želeo bih da se zahvalim upravi kluba, svim zaposlenima, stručnom štabu na čelu sa Misterom, najboljim navijačima na svetu, kao i mojim već bivšim saigračima i momcima koji će mi ceo život biti prijateljima - napisao je Petrović, a potom dodao:

 

 

- Da se zahvalim Bogu što mi je dao tu mogućnost da igram u Zvezdi, da osetim u potpunosti šta je Zvezda, da delim sa njom i dobre i loše momente, hvala mu na tome što mi je Marakana bila druga kuća. I naravno, hvala tebi Zvezdo što si me naučila mnogo toga kako u fudbalu, tako i u životu, hvala ti što nakon tebe odlazim kao zreliji igrač i jos zreliji i bolji čovek - rekao je Njegoš Petrović u oproštajnoj poruci od crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading