KOLAROVA ĆEMO IPAK GLEDATI NA MARAKANI: Zvezda rešila jedan od ključnih problema!

Autor:

Sport

29.01.2022

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko godina u nazad traje priča o povratku nekadašnjeg srpskog reprezentativca na najveći srpski stadion...

KOLAROVA ĆEMO IPAK GLEDATI NA MARAKANI: Zvezda rešila jedan od ključnih problema!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda pokušavala je da privoli Aleksandra Kolarova da ponese crveno-beli dres aktuelnog šampiona Srbije, ali koliko god ta želja bila obostrana, do realizacije transfera ipak nije došlo. Međutim, sve navedeno ipak ne znači da beogradska "Marakana" neće videti Kolarova...

U pitanju je projekat sa supertalentovanim Andrijom Radulovićem koji ima sve predispozicije da napravi sjajnu karijeru i da postane prepoznatljiv, kao i Kolarov, po svojim partijama uz levu aut liniju.

Radulović je u razgovoru za "Telegraf" objasnio kako je došlo do ideje da upravo on postane "novi Kolarov":

- Ranije sam igrao to desno i levo krilo, sada sam malo nazad. U ofanzivi je to ista pozicija, samo što malo zahtevnije u defanzivi i treba više da se vraćam. Imam slobodu, cela leva aut linija je moja. Sviđa mi se, nisam očekivao da će biti baš ovako. Ali ova formacija i rad mi se baš sviđaju. Nadam se da ću dobiti šansu da igram što više - istakao je za "Telegraf" mladi Radulović koji je otkrio da je o promeni pozicije razgovarao i sa Zvezdanom Terzićem koji je, kao što je poznato, "nagovorio" pomenutog Kolarova da se vrati nazad:

- I direktor mi je rekao da me ozbiljno vidi na toj poziciji, da misli da je najbolja za mene. Ja svaki dan razmišljam o tome, baš gledam i utakmice Kolarova. Kako je to on nekada radio. Slični smo igrači i voleo bih da napravim karijeru kao on - zaključio je novi Zvezdin Kolarov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading