OPŠTA TUČA: Prekinut pripremni susret u Antaliji!

Autor:

Sport

29.01.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri beogradskog Čukaričkog danas su trebali da odigraju pripremni, prijateljski susret protiv ekipe Alanije koja se takmiči u Drugoj ligi Ruske Federacije. Međutim, meč je bio sve samo ne prijateljski.

OPŠTA TUČA: Prekinut pripremni susret u Antaliji!

Foto: Pixabay.com/ S. Hermann & F. Richter

Na stadionu "Mardan" u Antaliji, viđeno je sve samo ne ono zbog čega su obe ekipe izašle na teren. Fudbaleri ruske ekipe od starta meča bil isu više nego nervozni, pa je turski sudija Redžepoglu mirne duše mogao i ranije da odsvira kraj susreta.

Fudbaleri Alanije su stigli i da povrede Aleksu Jankovića, a pred kraj prvog poluvremena usledio je opšti metež. Srećom, izbegnute su još teže posledice, a moglo je da ih bude... Saša Ilić je, iako vrlo nervozan zbog nesportskih poteza ruske ekipe tokom meča, bio je izuzetno staložen kad je izbio ozbiljan incident, brzo je poslao ekipu u svlačionicu, odmah potom i u autobus, kojim je Čukarički krenuo ka hotelu.

Kada je reč o samoj utakmici mora se istaći da ljubitelji fudbala gotovo da nisu mogli ništa da vide. Prva zanimljivost viđena je tek u 21. minutu, ali ni ona nije bila fudbalske prirode. Došlo je do verbalnog sukoba Mijailovića i Tataeva, iniciranog od strane ruskog igrača, ali je sve ztavršeno bez većih posledica.

U 24. minutu Roganović je fantastično centrirao sa leve strane, ali je Jovanović glavom nešto lošije zahvatio loptu, koja je otišla pored gola Alanije. Nekoliko minuta kasnije ponovo slična akcija, ovoga puta iz “skraćenog kornera”, Roganović je još jednom odlično centrirao, Jovanović je glavom prebacio loptu na drugu stativu, a tamo je na loptu natrčao Drezgić, ali nije uspeo da je iz neposredne blizine smesti u protivničku mrežu.

Potom, na žalost, više nije bilo fudbala na terenu “Mardan” stadiona u Antaliji.

Naredni susret ekipa Čukaričkog igra u ponedeljak 31. januara, a protivnik je slovačka DAK Dunajska Streda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading