NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC ODBRUSIO ITALIJANIMA: Lazetić nije novi Vlahović!

Autor:

Sport

26.01.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Crvene zvezde ove zime proživljava svoju bajku. Možda po malo i iznenađujuće obukao je dres slavnog italijankog kluba i na njemu je da u narednom periodu opravda novac koji su u njega uložili "Roso-neri".

NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC ODBRUSIO ITALIJANIMA: Lazetić nije novi Vlahović!

Foto: Starsport

Marko Lazetić je stigao na "San Siro", a u fokusu italijanskh medija našao se nekadašnji centarfor, kako Crvene zvezde, tako i torinskog Juventusa, Darko Kovačević kojeg su sportski novinari sa "Čizme" odmah kontaktirali ne bi li iz prve ruke saznali što više o novoj akviziciji sedmostrukog evropskog šampiona.

Nekadašnji reprezentativac Savezne Republike Jugoslavije i Državne zajednice Srbija i Crna Gora, imao je samo reči hvale o mladom fudbaleru:

- Visok je, jak, ali vrlo okretan i tehnički potkovan - poručio je nekadašnji golgeter Juventusa.

 

 

U Italiji se danima u nazad spekuliše da je Milan u svoje redove doveo "novog Vlahovića"?

- Da li je Lazetić novi Vlahović? Pre bih ga uporedio sa Zlatanom Ibrahimovićem. Znam da je to jako teško poređenje, ali po svim karakteristikama me više podseća na Zlatana. Visok je, ali veoma okretan i gledajući tehniku i talenat sposoban je da uradi velike stvari. Naravno, reč je o momku koji ima 18 godina i rano je reći da li će dostići određeni nivo. Ali nešto vam govori činjenica da se Milan fokusirao na njega. Lazetić ima materijal za vrhunskog napadača. Znao sam da će završiti u velikom klubu, bilo je samo pitanje vremena. Milan je pobedio u trci, sada je na Marku da pokaže da je zreo da igra u Seriji A - zaključio je Darko Kovačević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading