AMATERSKI SPEKTAKL – MOZZART I “SPORT ME” OKUPILI NAJBOLJE FUTSALERE IZ BEOGRADA

Autor:

Sport

25.01.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završni turnir Lige šampiona za rekreativce održan u Južnom Bulevaru.

AMATERSKI SPEKTAKL – MOZZART I “SPORT ME” OKUPILI NAJBOLJE FUTSALERE IZ BEOGRADA

Foto: Mozzart

Kipsta je u neizvesnoj završnici, evrogolom svog kapitena, izborila polufinale, dok je Enfild ponovo morao da pruži ruku Atakanteu posle boljeg izvodjenja penala… Najviše neizvesnosti bilo je u finalu gde je Burkina Faso na kraju morala da čestita Takoj Turi. Tužna lica 90+ i Navigare-a svedočila su da im je ispadanje u četvrtfinalu teško palo…

Republika

Foto: Mozzart

 

Nije izveštaj sa Afričkog Kupa nacija, već se radi o završnim duelima Mozzart Fajnal ejt turnira Lige šampiona za rekreativce. Treći put zaredom, organizatori iz agencije “Sport Me” su okupili najbolje amaterske futsalere Beograda i okoline i priredili mini spektakl u Južnom bulevaru, ovoga puta uz podršku kompanije Mozzart.

Republika

Foto: Mozzart

 

Titulu najboljeg ponela je ekipa Taka Tura posle duela u finalu sa Burkinom Faso (4:1). Taka Tura dala je i najboljeg igrača finala – Nikolu Jevtića, a generalni sponzor Mozzart častio je finaliste fri betingom, kao i drugim nagradama.

Republika

Foto: Mozzart

 

- Veliko hvala svim učesnicima i gledaocima što su nam pomogli da napravimo amaterski spektakl. Verujem da su svi uživali. Hvala puno i kompaniji Mocart bez čije pomoći turnira ne bi bilo. Zaista su bili deo naše familije i pomogli nam da sve izgleda što profesionalnije. Idemo dalje, krajem februara počinje nova sezona koja će, verujem, biti još bolja, odnosno atraktivnija za majstore malog fudbala - rekao je Dušan Nikolić, predstavnik organizacije “Sport Me”.

Republika

Foto: Mozzart

 

Finali turnir Sport Me Lige šampiona imao je i humanitarni karakter. Sav prihod od ulaznica otišao je za lečenje Mladena Perića, koji boluje od mijeloblastne leukemije, a učesnici i gledaoci su u pauzama masovno slali sms poruke 1171 na 3030, za Mladena. Posebno su poruke slate za svaki dobijeni žuti ili crveni karton.

Republika

Foto: Mozzart

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading