JOVIĆ JE DRVO REALA! U Madridu LETI PERJE zbog Srbina!

Autor:

Sport

25.01.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alehandro Alkasar, kolumnista "Diario Sporta" napisao je kritički tekst o napadaču Real Madrida Luki Joviću.

JOVIĆ JE DRVO REALA! U Madridu LETI PERJE zbog Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović i Karim Benzema

Španac je Srbina nazvao "Realovim drvetom", a posebno je analizirao njegov loš učinak u tekućoj sezoni (15 mečeva - samo jedan gol).

U Ančelotijevom timu postoji nekoliko igrača od kojih se očekuje više, ali od onih koji najviše frustriraju, prvi je srpski napadač. On je u trećoj sezoni u klubu i postaje 'kopačka od drveta', jer nikako ne može da postigne gol - navedeno je u članku u kome sledi osvrt na Jovićevu pasivnost tokom duela u Kupu kralja i Primeri, oba sa Elčeom.

 

 

Kup kralja je takmičenje u kojem treneri mogu da naprave promene i vide koji igrači mogu da pokažu nešto dobro, ali to nije slučaj sa Jovićem. U oba meča protiv Elčea, Srbin je igrao, a Real se mučio jer Benzema i Vinisijus nisu bili na svom nivou. Na dva meča, Real je imao 53 šuta na gol Elčea, postigli su četiri pogotka, a 17 od 21 igrača su šutirali na gol - samo nisu Jović, vezista Valverde i dvojica golmana - dodaje se.

Podsetimo da se u utorak pojavila informacija da bi Jović karijeru mogao da nastavi u Real Madridu, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Realno

28.01.2022 09:59

Nezasluzuje sansu u realu,ni u nacionalnom timu,on zivi za parolu uzo pare brigame,zadnjih tri godine nula od igraca