POZNATA SUDBINA DUŠANA VLAHOVIĆA! Oglasili se iz Firence!

Autor:

Sport

24.01.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Fiorentine Danijele Prade, govorio je o sudbini Dušana Vlahovića, golgetera "viole".

POZNATA SUDBINA DUŠANA VLAHOVIĆA! Oglasili se iz Firence!

Foto: Tanjug/AP

Arsenal već danima pokušava da ubedi igrača da se preseli u London ali italijanski mediji veruju da Vlahović i njegovi agenti imaju dogovor sa Juventusom:

- Da, za Vlahovića smo u januaru dobili važne ponude koje smo pažljivo procenili i one su veoma zadovoljavajuće. Ali nikada od njegovih agenata nismo dobili nikakav odgovor. Sa naše strane je uvek postojala velika transparentnost. Nadovezaću se na izjavu direktora Baronea od juče. Naša vrata su otvorena, želimo da znamo šta igrač i njegovi agenti žele da urade. Otvoreni smo i da opet sednemo i da pričamo o novom ugovoru. Dobili smo konkretne ponude da ga prodamo. Za klub poput našeg koji godišnje fakturiše 75.000.000 evra je nedopustivo da izgubimo igrača bez obeštečenja. Zato želimo da znamo kakvi su njihovi planovi. On je jak igrač ali ekipa je uvek najvažnija. Ne možemo da pričamo samo o njemu- rekao je Prade.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Da li očekujete da pređe u Juventus?

- Izabrao je Juventus? Neka nam to onda kažu. Ovde smo, otvoreni smo ali nećemo čekati večno. Pre svega mislim na njegove agente. Moramo da zadržimo profesionalno ponašanje i poštovanje. Oduvek smo podržavali tog momka, gledali ga kao sina, a ja lično sam veoma vezan za Dušana. Ovo nije laka situacija jer od strane ljudi iz njegovog okruženja nema nikakve otvorenosti. A on je za nas od velike vrednosti i ne smemo ga izgubiti za džabe. Ovde smo, tražimo rešenje i imamo veliku volju za dijalogom.

Kakve su bile ponude koje ste dobili?

- Sve su bile veome, veoma dobre i zadovoljavajuće. Sa poželjnim načinom isplate. Ali nismo na kraju mogli da definišemo operaciju jer nije bilo nikakvog kontakta sa igračem. Cenimo ga na preko 70.000.000 evra, a predsednik nam je naredio da ne prihvatamo nikakve trampe, pozajmice, rate- istakao je Prade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading