PEŠIĆ PRELOMIO! Evo gde nastavlja karijeru!

Autor:

Sport

24.01.2022

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač i bivši fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić odbio je ponudu engleskog kluba Hal sitija.

PEŠIĆ PRELOMIO! Evo gde nastavlja karijeru!

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić

Srbin je pažnju privukao odličnim partijama u turskoj ekipi Karagumruka, prvi je strelac lige sa 12 pogodaka, a uz to ima i dve asistencije.

Hal je za Pešića bio spreman da plati tri miliona evra na ime obeštećenja uz platu za igrača između 1.7 i dva miliona evra po sezoni. Međutim, srpski napadač je odbio ekipu iz Premijer lige.

- Posle razgovora sa porodicom odlučili smo da ostanemo u Istanbulu! Mnogo sam razmišljao, ali mi je pomogao menadžer da donesem odluku, ostajem u Istanbulu - poručio je Pešić i zahvalio se  predsedniku Adžunu Ilidžaliju.

- Želim da izrazim iskrenu zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Moram da kažem da u fudbalskoj karijeri nisam sreo tako profesionalnog i posvećenog čoveka. Iskrenost, integritet, neverovatna energija i ličnost samo su neka od njegovih osobina. Moj agent, koji je ponovo dokazao da je moj pravi prijatelj, mnogo mi je pomogao i doneli smo odlulu da ostanem u Istanbulu - iskreno je poručio srpski napadač.

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading