DELIJAMA SE PREVRĆE ŽELUDAC: Dioni PREVESLAO Zvezdu!

Autor:

Sport

24.01.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je pokušala da raskine pozajmicu napadača Loija Dionija, ali bez uspeha, prenose beogradski mediji.

DELIJAMA SE PREVRĆE ŽELUDAC: Dioni PREVESLAO Zvezdu!

Foto: Starsport

Napadač Crvene zvezde Loi Dioni

Naime, Francuz je u drugom planu kod trenera crveno-belih Dejana Stankovića, čije poverenje je izgubio (ne)zalaganjem tokom jesenje sezone. Već smo pisali o tome kako su mu dani na "MarakanI" odbrojani, ali branilac titule u Superligi Srbije nije uspeo da pronađe model rastanka sa Dionijem.

Republika

Foto: Starsport

Deki ga "precrtao", Dioni neće da ode

Francuski ofanzivac je odbio da pre vremena napusti Beograd, baš kao što ni Anže nije prihvatio Zvezdin predlog o prevremenom raskidu pozajmice koja je sklopljena letos.

Partije Francuza nisu oduševile nikoga na stadionu "Rajko Mitić", od stručnog štaba do "Delija", a postoji mogućnost da Dioni kompletno proleće provede van sastava. Ipak, iz prestonice Srbije mu se ne mrda, uprkos svemu...

Podsetimo da Deki na poziciji "devetke" može da računa joši na Pavkova i Ohija, a spekuliše se o dovođenju centarfora Đorđa Despotovića iz ruskog Rubina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading