TERZIĆ STAVIO TAČKU NA SLUČAJ BORJAN: Mora da se zna hijerarhija!

Autor:

Sport

24.01.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pričao je na Prvoj, između ostalog, o situaciji kapitena Milana Borjana rekavši da golman ostaje na Marakani i da to nikada nije bilo pitanje.

TERZIĆ STAVIO TAČKU NA SLUČAJ BORJAN: Mora da se zna hijerarhija!

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Prvi čovek aktuelnog šampiona Srbije izjavio je sledeće:

- Svesni smo da u današnje vreme društvene mreže i portali lako šire informacije. Milan Borjan ostaje, nikada to nije dovođeno u pitanje. Nikada on nije rekao da ima problem sa upravom, neke varnice su bile u svlačionici, ali gde je veliki pritisak, gde je velika želja, dolazi do varnica, to je normalno.

Republika

Foto: Starsport

 

Na ne tako davno pisanje medija o sukobu između trenera Stankovića i Borjana, Zvezdan Terzić dodaje i ovo:

- To su normalne stvari, to se dešava u svim najvećim klubovima Evrope. Ako izgubiš dva boda od nekog Radnika iz Surdulice, ne može da ti prija i naravno da je reakcija sa svih strana bila burna, moja, trenera Stankovića, igrača... Ali, ja sam zadovoljan da je došlo do takve reakcije, shvatio sam to kao zvezdašku reakciju. Posle dva dana je sve leglo. Borjan ima važeći ugovor još godinu i po dana, on je kapiten i neko ko je potreban Zvezdi, učiniću sve da Borjan završi karijeru u Zvezdi, naša je obaveza da ga zadržimo i nakon što mu istekne ugovor.

Republika

Foto: Starsport

 

Kako Terzić ističe, hijerarhija je u Crvenoj zvezdi veoma jasna:

- Naravno da sam na strani Dejana. Jesam stao na njegovu stranu, kao i čitavo rukovodstvo i svi u klubu, mora da se zna hijerarhija, šta radi generalni direktor, trener... Stanković je šef Borjanu, ko god da je trener, niko nije iznad Zvezde, to je svetinja koja ima uređen sistem. Svaki ozbiljan klub treba tako da se ponaša i da stane na stranu trenra. Naravno da su se pomirili, to je predimenzionirano u medijima, on je dva dana kasnije bio sa ekipom u Bačkoj Topoli, taj problem postoji u medijima, u Zvezdi ne postoji - zaključio je Terzić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava Drugi

24.01.2022 11:01

Kako ovaj istetovirani može da vodi ekipu koja ima partizansku zvezdu za simbol? Mrti proleteri se prevrću u grobu.