ZLATNI ORLIĆ RAZGALIO PIKSIJA: Fenomenalna vest za selektora Srbije STIŽE iz Španije! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.01.2022

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Hetafea nastavili su uspešan put ka opstanu u Primeri pošto su savladali ekipu Granade rezultatom 4:2 (1:1). Trijumf kluba iz predgrađa Madrida obeležio je srpski reprezentativac Nemanja Maksimović, koji je bio strelac i asistent.

ZLATNI ORLIĆ RAZGALIO PIKSIJA: Fenomenalna vest za selektora Srbije STIŽE iz Španije! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nakon što je prvi deo igre završen rezultatom 1:1, na scenu je stupio Maksimović. On je najpre asistirao Unalu za 2:1 u 48. minutu susreta, da bi 15-ak minuta kasnije iskoristio veliki kiks golmana gostiju. Srbin je još jednom demonstrirao sjajnu anticipaciju, što je kvalitet koji je pokazao i u dresu "Orlića" na Novom Zelandu, pa je zatresao mrežu Granade za velikih 3:1. Zaostatak gostiju je smanjio dvostruki strelac Luis Suarez u 79. minutu utakmice, a konačan rezultat postavio je Majoral u samom finišu.

Sve bolje igre Maksimovića raduju selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija uoči izazova koji "Orlove" očekuju u okviru Lige nacija, ali i priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Ekipa trenera Kikea Sančesa Floresa sada zauzima 16. mesto na tabeli La lige sa 21 osvojenim bodom, dok je Granada 14. sa tri više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading