DO KRAJA KARIJERE U ZVEZDI! Evo koga bi voleo da vrati u klub!

Autor:

Sport

20.01.2022

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin „Magiko“ je najbolji strelac u timu Dejana Stankovića ove sezone, postigao je 18 pogodaka u svim takmičenjima, a zabeležio je i tri asistencije.

DO KRAJA KARIJERE U ZVEZDI! Evo koga bi voleo da vrati u klub!

Foto: Starsport

U razgovoru za Meridian sport Katai je istakao da se u Zvezdi oseća kao kod kuće i da ne može da upoređuje svoj prvi boravak sa drugim. On smatra da su oba pojednako dobra, a sa njim bi se verovatno složili i brojni navijači.

- Zadovoljan sam podjednako sa oba mandata. Kada sam tek zadužio dres Zvezde prvi put, sezona nije izgledala idealna na mom ličnom planu, ali je već naredne sve bilo kako treba. Bio sam najbolji strelac lige, međutim izostale su evropske utakmice. Sada kada Crvena zvezda redovno igra u najelitnijim takmičenjima na Starom kontinentu, to nas igrače dodatno motiviše da pokažemo tim u pravom svetlu. Opet, podvukao bih da je svaka utakmica u Zvezdi za mene bitna, boravak ovde ne delim na mandate, jer se osećam kao kod kuće - rekao je Katai za Meridian sport.

Republika

Foto: Starsport

 

Veliki broj fudbalera crveno-belih sa kojima je Katai sarađivao tokom prvog mandata u Beogradu su sada u velikim evropskim klubovima. Krilni napadač iz Srbobrana, otkrio je koga bi voleo ponovo da vidi u Zvezdinom dresu.

- Imali smo zaista jak tim, bilo je tu dosta kvalitetnih fudbalera. Bili su tu Vijeira, Ibanjez, Le Talek, Petković, Donald, pa i mlađa garda u vidu Plavšića, Ristića, Grujića, Jovića i Jovanovića, ali ako bih nekog morao da izdvojim, eto neka bude Luka Jović - dodao je on.

Sa druge strane tim Dejana Stankovića je uspeo da obezbedi prvo mesto u grupnoj fazi Lige Evrope, gde je završio ispred Brage, Midtjilanda i Ludogoreca. Katai je izneo očekivanja za nastavak takmičenja u Evropi.

- Ostvarili smo istorijski uspeh, igraćemo evropsku utakmicu u martu posle 30 godina. To je veliki uspeh Crvene zvezde, radujem se što sam deo njega. Očekivanja su uvek visoka, imamo zacrtane ciljeve koje težimo da ostvarimo. Daćemo svoj maksimum da izborimo dalju fazu takmičenja. Očekuju nas pripreme, tako da ćemo biti spremni da igramo na visokom nivou. Znaćemo rivala tek krajem februara, ne bih predviđao baš do koje runde ćemo doći, ali ponovaljam da ćemo dati sve od sebe da ponovo ispišemo istoriju - rekao je Zvezdin “Magiko” i osvrnuo se na potencijalne protivnike:

- Pogledali smo potencijale protivnike koji će se sastati u šesnaestini finala. Zaista jaki rivali, ali to smo i želeli - da budemo među najboljima. Žreb je, kao što sam rekao, tek krajem februara, tako da kada saznamo rivala pripremićemo se maksimalno za taj meč.

Republika

Foto: Starsport

 

Za kraj je otkrio do kada će se baviti profesionalnim fudbalom i da li bi završio karijeru u Beogradu i crveno-belom dresu.

- Kao i svi fudbaleri igraću dok god budem mogao i uživao na terenu. Lepo se osećam ovde i mogao bih sebe da zamislim do kraja karijere u Crvenoj zvezdi, ali to ne zavisi od mene - zaključio je Katai u razgovoru za Meridian sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading