USKORO NA ISTOM ZADATKU: Srpski reprezentativci zajedno u novom klubu!

Autor:

Sport

19.01.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Salernitane teško će u aktuelnoj sezoni izboriti opstanak u italijanskom društvu najboljih. Iz tih razloga klub iz zaliva Salerno krenuo je u potragu za pojačanjima.

USKORO NA ISTOM ZADATKU: Srpski reprezentativci zajedno u novom klubu!

Foto: Starsport

Kako se saznaje, dres Salernitane uskoro bi mogla da ponesu dvojica nekadašnjih reprezentativaca Srbije. U pitanju su aktuelni saigrači iz Đenove, Nikola Maksimović i Ivan Radovanović.

Ekipa Đenove je, kao i Salernitana blizu selidbe u niži rang, a s obzirom da se Radovanović ove sezone nije našao na spisku licenciranih fudbalera, klub mu neće praviti problem oko promene sredine. Istovremeno, kako prenosi "SkySport" Salernitana bi želela u svojim redovima da vidi i drugo srpskog internacionalca Nikolu Maksimovića koji od dolaska na "Luiđi Feraris" muku muči sa povredama i puna tri meseca je bio odvojen od terena.

Kao osnovni razlog interesovanja Salernitane za srpski dvojac, navodi se iskustvo koje dvojica fudbalera poseduju i svi u klubu nadaju se da baš upravo to može biti ključni faktor u borbi za opstanak u italijankom društvu najboljih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading