SITUACIJA SE KOMPLIKUJE: Korona stopira već dogovoreni transfer!

Autor:

Sport

11.01.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde danas je najavio da će italijanski internacionalac iz redova Valensije uskoro stići na naš najveći stadion i staviti se na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću.

SITUACIJA SE KOMPLIKUJE: Korona stopira već dogovoreni transfer!

Foto: Starsport

Međutim, da li je sve baš tako...

Kako se saznaje španski klub neće praviti problema Kristijanu Pićiniju oko preseljenja u Beograd, posebno jer ga ugovorna obaveza veže za Valensiju još svega šest meseci. Ipak, realizacija transfera prolongirana je na nekoliko dana, a razlog leži u činjenici da je standardni defanzivac Valensije Teri Korea zaražen koronavirusom.

Bez obzira na sve navedeno, jasno je da će se Pićini uskoro naći u avionu za Beograd, a trener "slepih miševa" Bordales poslednji put koristio je njegove usluge tokom nedavnog meča protiv madridskog Reala.

Pićini će sa srpskim šampionom potpisati ugovor do 2024. godine i predstavljeće drugo zimsko pojačanje za ekipu trenera Dejana Stankovića u zimskom prelaznom roku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading