OTIŠAO IZ ALMERIJE, MENJA OSIMENA: Izazov KARIJERE za Umara Sadika!

Autor:

Sport

05.01.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Nigerije Viktor Osimen zbog koronavirusa će propustiti Kup afričkih nacija, a kao glavni konkurent da ga zameni u špicu napada je Umar Sadik, bivši centarfor Partizana.

OTIŠAO IZ ALMERIJE, MENJA OSIMENA: Izazov KARIJERE za Umara Sadika!

Foto: Starsport

Umar Sadik u dresu Partizana

As Almerije je podvukao da je spreman da uskoči umesto ofanzivca Napolija, ukoliko mu se ukaže prilika u Kamerunu.

Osećam se blagosloveno, nemam pritisak, ovo je kao ostvarenje dečijeg sna. Tri napadača su u konkurenciji i svi smo veoma motivisani da predstavljamo našu zemlju. U fudbalu je svaka utakmica drugačija, posebno ako je sva pažnja usmerena na vas. Potpuno sam miran i čim budem imao priliku iskoristiću je na najbolji mogući način - rekao je Sadik, koji je zatim dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hendikep za Nigeriju u zao čas - Viktor Osimen

Osimen je sjajan napadač, vrhusnski irač, ali nadamo se da ćemo svi zajedno sa ekipom doneti rezultate koje ova zemlja zaslužuje - jasan je Nigerijac.

Podsetimo, kontinentalni šampionat igra se od 9. januara do 6. februara, a pored Sadika za nigerijski špic konkurišu još Igalo i Avonji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading