GDE IMA DIME, IMA I VATRE! Delije u DELIRIJUMU, reprezentativac Srbije se VRAĆA na "Marakanu"?

Autor:

Sport

05.01.2022

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Mihailo Ristić potvrdio je da postoji obostrano interesovanje za njegov povratak na "Marakanu", otkrio je da postoji kontakt sa čelnicima Crvene zvezde, ali nije želeo dublje da govori na tu temu.

GDE IMA DIME, IMA I VATRE! Delije u DELIRIJUMU, reprezentativac Srbije se VRAĆA na "Marakanu"?

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić i Mihailo Ristić

Ristić, strelac fenomenalnog gola kojim je Monpelje prošao u osminu finala Kupa Francuske, nije se libio da još jednom potvrdi svoju privrženost crveno-belim bojama.

To je moj klub koji stalno pratim. Bilo je kontakta, ali ne bih ništa više na tu temu. Mogu kao mnogo puta samo da ponovim da je sve otvoreno i sve moguće. Imam sjajan odnos sa upravom - rekao je Ristić, a potom se posvetio obavezama u reprezentaciji Srbije:

Srećan sam što sam deo ekipe. Timski duh nas krasi od prvog dana, svi smo kao jedan, niije važno ko je na terenu, a ko van njega. Svi smo sve podredili jednom cilju i to očigledno funkcioniše više nego dobro. Imamo selektora u koga svi verujemo, a ne sumnjam da dolaze neki lepši dani za reprezentativni fudbal - dodao je Mihailo Ristić.

Podsetimo da je 26-godišnji as do 2018. godine nosio dres Zvezde, potom je igrao za Krasnodar i prašku Spartu, sve do selidbe u Francusku, a za nacionalni tim odigrao je sedam utakmica. Da li će se vratiti u Ljutice Bogdana videćemo do kraja zimske pijace...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading