PARTIZAN JURI VEZNJAKA! Preko potrebno pojačanje na sredini terena!

Autor:

Sport

05.01.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, govorio je o potencijalnim pojačanjima u zimskom prelaznom roku. Fokus crno-belih biće na veznim igračima!

PARTIZAN JURI VEZNJAKA! Preko potrebno pojačanje na sredini terena!

Foto: Starsport

Partizan je jesenji deo šamiponata završio na prvom mestu Linglong Superlige sa pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu Zvezdu. Nadaju se u taboru Partizana da bi titula mogla da se vrati u Humsku nakon četiri godine, a da to tako bude, biće potrebna i određena pojačanja za koja se najviše pita sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev.

- Kad su dolasci u pitanju, počinjemo od sledećeg ponedeljka. Imamo igrače na radaru, ali nigde ne žurimo. Do 15. januara mnogo toga će da bude poznato. Tražimo veznog igrača, zbog trošenja na toj pozicij i manjka broja veznih fudbalera. Kartoni ili izostanci zbog povreda mogu da stvore problem. To ne smemo da dozvolimo, sada je svaka utakmica za nas malo finale. Na svim ostalim pozicijama imamo dovoljno igrača. Naravno, dovešćemo i nešto drugo, ako se pojavi nešto ekstremno dobro - rekao je Ivica Iliev za "MaxBet sport".

U Partizanu ne očekuju previše odlazaka ove zime.

- Nije se zahuktalo ni oko odlazaka, još je opipavanje pusla. I tu očekujem da oko 15. januara više stvari bude poznato - zaključio je Iliev.

Podsetimo, rival Partizanu u šesnaestini finala biće praška Slavija. Prvi meč na programu je 17. februara u Pragu, dok je revanš u Beogradu zakazan za 24. februar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading