MIODRAG BOŽOVIĆ O KLUPI CRVENE ZVEZDE! Marakana ima posebno mesto u njegovom srcu!

Autor:

Sport

03.01.2022

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Božović, trener Arsenala iz Pule, govorio je o pritisku koji nosi posao stratega Crvene Zvezde!

MIODRAG BOŽOVIĆ O KLUPI CRVENE ZVEZDE! Marakana ima posebno mesto u njegovom srcu!

Foto: Starsport

Miodrag Božović

Miodrag Božović trenutno radi u Rusiji kao trener Arsenala iz Tule, ali otkriva da i dalje pomno prati dešavanja u Zvezdi, kao i da je zadovoljan onim što vidi.

- Zvezda, od Barija, nikad nije bila bolja! Prvo ide Bari, posle Tokio, odmah iza uspeh Dekijeve generacije. I nema tu velikog zbora – Zvezde do skoro nije bilo na rang-listi ni među 250 evropskih ekipa, sad je na 33. mestu. Možda su je i izbrisali, ne tako davno, danas se probila do osmine finala Lige Evrope. - rekao je Miodrag Božović.

Govorio je o izazovima koji nosi posao na klupi našeg šampiona, kao i da Zvezda ima posebno mesto u njegovom srcu. 

Foto: Starsport

 

 

- Posao u Crvenoj zvezdi nije lak. Veliki klub iziskuje mnogo energije, najlakše je napraviti aferu, ili problem. Radio sam i u velikim klubovima Rusije, Dinamu i Lokomotivi u prvom redu, ali Zvezda je najveća u mojoj karijeri. Samo retki treneri u karijeri imaju sreću da sede na klupi Crvene zvezde. Neopisivu moć udahnuli su navijači i to je razlika između crveno-belih i ostalih. Ko u Zvezdi spoji dve godine, na klupi, zaslužuje spomenik! - istakao je on.

Arsenal iz Tule trenutno zauzima jedno mesto iznad zone ispadanja i pred "Grofom" se nalazi težak zadatak da izbori opstanak u Premijer Ligi Rusije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading