DOZLOGRDILO MU: Dejan Stanković progovorio o ODLASKU sa "Marakane"!

Autor:

Sport

31.12.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković je sumirao 2021. godinu koja je bila itekako uspešna za crveno-bele i pritom otkrio za čime najviše žali. Trener Crvene zvezde je takođe jednom za sva vremena stavio tačku na glasine o o odlasku sa "Marakane".

DOZLOGRDILO MU: Dejan Stanković progovorio o ODLASKU sa "Marakane"!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Dejan Stanković je u intervjuu za "Telegraf" rekao kako je zadovoljan proteklom godinom i da sa Crvenom zvezdom ima najveće ambicije u narednoj.

- Dve godine je ozbiljan period u jednom klubu kao što je Crvena zvezda. Zvezda je po mom mišljenju najveći klub na širem Balkanu i klub sa velikim ciljevima. Ponosan sam što mogu ponovo da branim boje Crvene zvezde i u ove dve godine smo to uradili dosta puta. Nekad je bilo dobro, nekad je moglo bolje, nekad je moglo i gore. Kada bih zaokružio sve, ja sam zadovoljan, pogotovo što je ova sezona još u toku, nije kraj priče, tek imamo utakmice gde možemo da ispišemo istoriju Crvene zvezde, ja to stalno podvlačim. Nekoliko puta smo to i uspeli, nećemo se na tome zaustaviti. Opet kada sagledam sve, zadovoljan sam svim učinjenim.

Stanković je još jednom apostrofirao svoju privrženost Zvezdi i oduševio navijače.

- Ne možete, to mora da se doživi, ali to je Crvena zvezda. Svako ko dolazi u Zvezdu mora da zna da pritisak postoji, još kada si dete Crvene zvezde to je ekstra pritisak. To je tvoj klub, tu si odrastao i porastao, taj klub mi je dao šansu da napravim karijeru kakvu sam napravio i jednostavno ja to doživljavam mnogo emotivnije kao neko drugi. Neću nikome da oduzimam kako se oseća u Zvezdi, pričam iz mog ugla, možda neki put i sam sebi stvorim pritisak koji je veći nego što je realan, ali to je samim tim zato što je Zvezda meni iznad svega- rekao je Stanković za "Telegraf".

Republika

Foto: Starsport

Slavlje Stankovića sa igračima

Mladi trener je imao ponude iz Italije, ali je nedvosmisleno poručio da je Crvena zvezda za njega iznad svih klubova.

- Ja u Zvezdi poštujem hijerarjiju. Nemam potrebu da se oglašavam preko medija, jer ja imam svoj klub, imam direktora, predsednika, sportskog direktora. Sa direktorom Terzićem uvek sve podelim i uvek sve pričam, tako da i to što dođe, kada radiš u jednom velikom klubu normalno je da se neko raspituje, meni je normalno da se raspituje, ali nikada ne treba da izgubimo sami sebe.

- Poštujem hijerarhiju i uvek kada se klub oglasi to je za poštovanje. Kao i poslednji put što je bila priča, znači idemo zajedno, idemo do kraja, koliko će to da traje, ne znamo, jer je ipak Crvena zvezda - rezultat. Probaćemo ove godine da idemo na titulu, na duplu krunu, da napravimo još više što možemo u Evropi. Hijerarhiju poštujem i nisam se oglašavao i kada je bilo priča o drugim klubovima. Za mene postoji samo jedan klub, a to je Crvena zvezda.

Utisak u 2021. je pokvario poraz od Radnika iz Surdulice, a potom i remi na "Marakani"...

- Poljuljao nas je i poraz protiv Surdulice, a pogotovo i poslednji rezultat 1:1 sa njima na našem stadionu. Mislim ako smo pregrmeli i preboleli i naučili od poraza u Surdulici i posle toga smo napravili fenomenalan niz posle reprezentativne pauze u novembru, gde smo planirali osam pobeda i prolazak u šesnaestinu, a napravili smo i više od toga, jer smo ušli u osminu finala Lige Evrope...

Republika

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Radnik

Niko nije računao na taj rezultat sa Surdulicom, ja sam iskren i kažem, to je nešto na šta nismo računali. Biće teže, teži put, ali ne i nemoguć. Smatram da će se Crvena zvezda i te kako pitati do kraja prvenstva. Imamo derbi kod nas kući, koji će doći ubrzo već u februaru, posle te utakmice možemo da vidimo gde smo i šta smo, tako da, pitamo se i dalje. Pitamo se i dalje i nećemo odustati. Ja bih rekao, da zaokružim odgovor, da je taj nerešen rezultat protiv Surdulice jedino što bih promenio, ostalo mora da se prihvati, ali na ovo nismo računali.

Potom je poslao jaku poruku pred nstavak sezone.

- Probaćemo da budemo pravi, jaki i direktni u derbiju, da okrenemo vodenicu na našu stranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading