MUK U HUMSKOJ: Stanojević potvrdio da NAPUŠTA Partizan!

Autor:

Sport

01.01.2022

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru Stanojeviću, treneru Partizana, na leto ističe ugovor sa crno-belima, a kako je sam najavio izuzetno su male šanse da ga produži.

MUK U HUMSKOJ: Stanojević potvrdio da NAPUŠTA Partizan!

Foto: Starsport

Naime, Stanojević je podvukao da njegov ostanak ne zavisi od osvajanja titule, već od pritiska koji je enorman na kormilu "Parnog valjka".

U tome što je potrošnja nenormalna, gde sebe zapitaš da li si spreman i da li možeš da izneseš još sezona posle juna, kada mi ističe ugovor. Samo je to pitanje. Nije pitanje ni odnosa, ni želje, ambicije, samo da li možeš još posle svega. Teško se zadržavaš posle dve godine, pogotovo posle svih promena, modernizacije fudbala. To je za mene jedini razlog i, sad vam kažem najiskrenije, teško je da ću ostati u Partizanu posle završetka tekuće sezone. Čak i ukoliko se osvoji titula – teško - rekao je Stanojević za "Telegraf", uz poruku da je za njega Partizan "mnogo više od hartije".

Republika

Foto: Starsport

Rastanak na leto? Aleksandar Stanojević otvorio karte

Podsetimo, crno-beli "zimuju" sa pet poena viška u odnosu na Crvenu zvezdu na superligaškoj tabeli, dok se u 1/16 finala Lige konferencija sastaju sa praškom Spartom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ljuba

02.01.2022 10:39

Treba vratiti Nikolica..... Stanojevicu ovaj tim nema igru, sve je stihijski pa kako prodje, neki igraci nisu ni za reg.ligu...ali nisu oni krivi, to im je limit