DA LI JE PIKSI GLAVNI KRIVAC? Bjeković OTVORIO dušu!

Autor:

Sport

01.01.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Bjeković, zamenik predsednika FSS, analizirao je plasman reprezentacije Srbije na SP u Kataru, pod dirigentskom palicom selektora Dragana Stojkovića Piksija.

DA LI JE PIKSI GLAVNI KRIVAC? Bjeković OTVORIO dušu!

Foto: Starsport

Momenat koji je obeležio godinu za nama viđen je u 90. minutu susreta na "Lužu", kada je Mitrović zatresao mrežu Portugalaca za veliki trijumf našeg nacionalnog tima.

- Ko god da je bio prisutan na tom stadionu, normalno da je bio euforičan. Mi smo zajedno prošli dug put, od marta do novembra meseca. Takva reakcija je nešto sasvim spontano i normalno. Vlada izuzetna atmosfera u reprezentaciji. Ništa nije isforsirano. Nacionalni tim vode ljudi koji su prošli sve igračke i trenerske kategorije, znaju svoj posao i to rade dobro - poručio je Bjeković, a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Piksijev istorijski podvig - Nenad Bjeković

Velika razlika u odnosu na prethodne sazive neše reprezentacije, jeste pozitivna atmosfera koja vlada i prosto izbija iz svlačionice.

Najzaslužniji za "preokret" upravo je selektor Stojković.

Pa jeste! Znate šta, uvek smo bili previše skromni, Druge smo precenjivali, a sebe potcenjivali, a preterivanje u bilo čemu je greška. Igrači koji se nalaze uz reprezentaciju, zaslužuju da dobiju izuzetan tretman. Cenjeni su u Evropi i klubovima u kojim igraju. E mi smo počeli da cenimo naše igrače kako treba, pa oni to na pravi način vraćaju selektoru, dresu i grbu koji nose, a za sve to glavni krivac je Dragan Stojković - zaključio je Nenad Bjeković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mds

01.01.2022 19:16

Sad smeniti stojkovića i dovedite krstaica😂😂😂