UMALO DA ZAVRŠIM U BOLNICI! Selektor Stojković OTKRIO najveću NEPRIJATNOST na klupi Srbije

Autor:

Sport

27.12.2021

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prostorijima Fudbalskog saveza Srbije, u Staroj Pazovi, danas je održana promocija knjiga o uspesima mlađih kategorija, sa osvrtom na generacije koje su Srbiji donele titulu evropskog prvaka do 17 godina, kako i titulu šampiona sveta u kategoriji do 20. godina.

UMALO DA ZAVRŠIM U BOLNICI! Selektor Stojković OTKRIO najveću NEPRIJATNOST na klupi Srbije

Foto: Starsport

Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi

Osim tadašnjeg i sadašnjeg reprezentativca Predraga Rajkovića, ceremoniji je prisustvovao i aktuelni selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi.

Selektor je tom prilikom naveo da Rajkoviću još nije zaboravio "dribling" protiv Azerbejdžana u mečukvalifikacija za Svetsko prvenskvo.

- Napravljen je jedan uspeh koji treba da bude primer, i jeste već, svim generacijama koje dolaze. Srećan sam da sam u ulozi selektora "A" reprezentacije da kažem da je dosta tih momaka sada sa nama. Od gospodina Rajkovića, koji ovde voli da dribla ponekad, pa do svih ostalih... Zamalo da me otera u bolnicu - našalio se selektor Srbije.

Republika

Foto: Starsport

 

Legendarni Piksi se potom obratio generacijama koje su napravile veliki uspeh te 2013. kao i 2015. godine.

- Svaka vam čast što ste usrećili našu naciju ovim uspesima. Što se tiče knjige, čestitam autorima pre svega, to je svedočanstvo srpskog fudbala i to je pokazatelj kako srpski fudbal može da bude uspešan. Mora da se veruje i da se radi. Sve je moguće, pa i Katar što se ovde pominje, samo ako ne bude driblao naravno. Moramo da verujemo, lično mislim da možemo, što je meni sasvim dovoljno. Mnogo mi je drago i ovo je privilegija što stojim ovde, iako nisam bio planiran ovde, svi smo jedna fudbalska porodica i svako od nas mora da se bori za državu, himnu, to je iznad svega, iznad bilo kakve individualne promocije - istakao je Stojković, pa nastavio:

- Na dobrom smo putu, moramo da nastavimo tako, pred nama je svetla budućnost, posebno kad vidimo ulaganja svih relevantnih subjekata u državi, pre svega kada su u pitanju stadioni, to je motiv da se nikada ne predajemo. Čvrsto sam uveren da je budućnost našeg fudbala svetla i biće takva da nas sve učini ponosnima - istakao je Dragan Stojković Piksi, selektor Orlova koji je rezultatima vratio veru u srpski fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading