GALANTAN ILI CICIJA? Konobar OTKRIO koliki bakšiš mu je ostavio Dragan Stojković Piksi!

Autor:

Sport

24.12.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je proglašen za najboljeg trenera u 2021. godini, od kako je seo na klupu "orlova" je odisao sampouzdanjem, ali su njegove komšije otkrile da je u privatnom životu potpuno drugačiji čovek.

GALANTAN ILI CICIJA? Konobar OTKRIO koliki bakšiš mu je ostavio Dragan Stojković Piksi!

Foto: fss.rs

Dragan Stojković Piksi

Dragan Stojković Piksi je prilično tih i povučen, ali i veoma galantan kada je u pitanju odnos sa konobarima.

- Sretao sam ga par puta ovde u kraju kada dođe iz inostranstva. Često je u društvu supruge. Onako kako izgledaju u novinama, apsolutno su takvi i uživo. Znate li šta mi je najviše interesantno, koliko su zapravo oboje jedni sasvim normalni i prizemni ljudi. Toliko novca imaju, a tako su nenametljivi. Ko ga zaista dobro ne poznaje, kao i njegovu karijeru, nema šanse da bi ga prepoznao na ulici – rekao je Piksijev komšija, dok je konobar iz istog kafića otkrio da je dobio pozamašan bakšiš.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi i Nenad Bjeković

Selektor Srbije je znao kako da nagradi konobara čijom je uslugom bio zadovoljan.

- Takođe sam ga sretao sa gospođom, ali je super što svaki put ostavi dobar bakšiš. Poslednji put kad je bio, pio je neko dobro vino. Znam da smo za njih dvoje poslužili samo najkvalitetnije i trudili smo se da sve bude na vrhunskom nivou. Takva je na kraju bila i zasluga, jer nam je Dragan ostavio, tačnije meni, 100 evra bakšiša. Prvo sam odbijao i rekao da je stvarno previše, ali on nije ni hteo drugačije da postupim. Znam da se osmehnuo i u tom trenutku mi rekao: "Ovo je tvoje, zaslužio si i nemoj da se ustručavaš" - rekao je konobar za "Super TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran

25.12.2021 06:17

Legenda se radja ! Dragan je primer u svakom smislu reci !