'ALO, 'ALO, APENINI ZOVU: Italijani KUPUJU Zvezdinu grešku? Odlazi i ne osvrći se - pevaju mu Delije!

Autor:

Sport

30.12.2021

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je došlo vreme za odlazak jednog od najvećih "grešaka" koje su stigle na Marakanu? Italijanski fudbaler Filipo Falko na meti je Krotonea, člana tamošnje Serije B.

'ALO, 'ALO, APENINI ZOVU: Italijani KUPUJU Zvezdinu grešku? Odlazi i ne osvrći se - pevaju mu Delije!

Foto: Starsport

Prema pisanju italijanskih medija, Krotone je pitao čelnike Crvene zvezde za Falka, koji se nalazi na njihovom spisku zimskih pojačanja.

Sa druge strane "Gazeta delo sport" prenosi da će Krotone koji se bori za opstanak u Seriji B, pokušati da osveži tim sa sedam novih fudbalera, kako bi izborili opstanak, a da li će Falko biti među njima, ostaje da se vidi.

Republika

Foto: Starsport

Filipo Falko

Falko je u Crvenu zvezdu stigao početkom tekuće godine, ali se nije snašao na Marakani, te su "delije" ogorčene na njega i žele da mu vide leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Djordje

30.12.2021 14:19

Falko je odličan fudbaler.

PinkPanters357

30.12.2021 14:46

Falko je fenomenalan igrač koji jednostavno nije imao sreće ove sezone, koga su povrede ubile plus korona virus. A o komunikaciji da ne pričam čovek ne zna Engleski nema nikakvo druženje sa saigračima jedina komunikacija mu je Deki i pomoćni treneri zvezde. Ako dodje Cristiano Piccini tu će malo i Falku da svane !!!