DEKIJU PREKIPELO PRED BRAGU: Strancu ODZVONILO u Zvezdi?

Autor:

Sport

08.12.2021

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u četvrtak od 21 čas Bragi bez Italijana Filipa Falka, potvrdio je trener aktuelnog prvaka Srbije Dejan Stanković.

DEKIJU PREKIPELO PRED BRAGU: Strancu ODZVONILO u Zvezdi?

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Deki je očigledno nezadovoljan neprofesionalnošću nekadašnjeg ofanzivca Lećea, a vidno ga je razljutila činjenica da zbog, kako je rekao, "neke povrede" neće moći da pomogne timu u Portugalu.

Veljko Nikolić se vratio, ali neće putovati, nije skroz spreman. Filipo Falko takođe neće putovati, ima neku povredu... - počeo je STanković, koji ja nastavio nakon dubokog uzdaha:

Republika

Foto: Starsport

Falko razočarao stručni štab našeg najtrofejnijeg kluba

Trebalo bi da povede računa o sebi, posebno kad nam je ovakva situacija i kada je svaki igrač potreban. Potrebno je nekad da se stisnu zubi, ali to ide od karaktera do karaktera. Katai je igrao sa temperaturom, Sanogo sa rupturom... To je ono što ja kažem, nekad nije dovoljno 100%, nego 120%.

Zatim su usledile reči šefa struke Zvezde koje su mnogi protumačili kao da su Falku dani na "Marakani" odbrojani.

Neko to ima, neko ne i to prvi razliku. Nekad mi više znači čovek na terenu nego igrač. To je za poštovanje i naklon do neba, a ima neko ko jednostavno nema to i nikad neće imati - podvukao je Dejan Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading