PONUDA KOJA SE NE ODBIJA! Kapiten Napolija odlazi, zaradiće sumanutu cifru!

Autor:

Sport

28.12.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema nikakve dileme, Lorenco Insinje odlazi iz Napolija.

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA! Kapiten Napolija odlazi, zaradiće sumanutu cifru!

Foto: Tanjug/AP

Posle 15 godina (računajući i omladinski staž), lokalni momak iz Fratomađorea napušta Vezuv. Neće produžiti ugovor sa klubom za koji je debitovao pre 11 godina i odigrao preko 300 mečeva. Do sada je postigao 89 golova, ali u junu se njegova priča na jugu Italije završava.

Pojavljivali su se Inter i Roma, kao i engleski klubovi, ali je sve otpalo, iz jednog razloga, Insinje ne može da odbije ponudu iz Kanade.

Toronto koji je napravio velike uspehe sa Sebastijanom Đovinkom želi isto sa Insinjeom, otuda i neverovatna ponuda, pet godina, 9.5 miliona po sezoni. Jednostavno, tu svaka priča prestaje, Insinje ima 30 godina, zaradiće pravo bogatstvo preko bare gde bi mogao i da završi karijeru.

 

 

Poređenja radi, Insinje je u Napoliju imao platu od oko 4.5 miliona evra, dobiće više nego duplo, pa jasno nije imao nikakvu dilemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading