Otkrivamo kako je Zvezda ispustila Vlahovića

Autor:

Sport

28.12.2021

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo poznat detalj je da je bivši napadač Partizana nosio dres mlađih kategorija Crvene zvezde, ali im nije zapao za oko.

Otkrivamo kako je Zvezda ispustila Vlahovića

Foto: Tanjug/AP

Vlahović

Golgeter Fiorentine i vlasnik nekoliko rekorda u ljubičastom dresu je u mlađim kategorijama kao član OFK Beograda otišao na jedan turnir u Bugarsku, gde je branio boje Crvene zvezde, što je praksa u tom uzrastu.

Nije se proslavio na pomenutom turniru, ali ga to nije obeshrabilo. Dečak koji je prve fudbalske korake napravio u Altini, kasnije u OFK Beogradu, nije se posle Zvezde dogovorio ni sa Čukaričkim, pa je krenuo put druge strane Topčiderskog brda.

- Odigrao sam jedan meč u karijeri za Zvezdu u kojem sam promašio penal. Ubrzo nakon toga me je Zvezda odbila i stigao je poziv iz Partizana. Šest meseci posle toga sam baš igrao protiv Crvene zvezde i postigao sam sva četiri gola na utakmici - rekao je prilikom jednog intervjua golgeter Fiorentine.

Prema nekim nezvaničnim informacijama, ljudi iz Crvene zvezde su posle poraza od crno-belih i maestralne partije Vlahovića, pitali kolege iz crno-belog tabora:

- Odakle vam ovaj mali - a onda je usledio odgovor:

- Pa, od vas.

Sve nakon toga je istorija... koju vrlo dobro znamo a kakvi su krajnji dometi jednog od najperspektivnijih napadača današnjice, saznaćemo u godinama koje dolaze.

Republika

Foto: Starsport

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Srpska posla

28.12.2021 08:21

Glavna stvar je da se skautu plati i da sredi stvar. Tako su i Rogača izgubili jer nijr hteo da palti.