CRVENO-BELI GA VEĆ PROMOVISALI! Bivši trener Partizana na NOVOM ZADATKU!

Autor:

Sport

26.12.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Nenezić, predsednik Napretka, saopštio je da ce crveno-beli iz Kruševca dobiti novog trenera najkasnije do polaska na pripreme u Antaliju!

CRVENO-BELI GA VEĆ PROMOVISALI! Bivši trener Partizana na NOVOM ZADATKU!

Foto: Starsport

Milan Đuričić

Napredak je odigrao iznad očekivanja jesenji deo šampionata, što pokazuje i deoba četvrtog mesta sa Vojvodinom. Najveće zasluge za to pripadaju Milanu Đuričiću, treneru Napretka i bivšem savetniku Save Miloševića na klupi Partizana.

Zbog zdravstvenog stanja, Đuričić je morao da se povuče sa klupe crveno-belih, ali će nastaviti da im pruža podršku u vidu savetodavne uloge.

- Nažalost, Milan Đuričić trenutno nije u mogućnosti da se bavi trenerskim poslom i uz veliku zahvalnost za sve što je učinio u prethodnom periodu, prinuđeni smo da angažujemo novog šefa struke. Ostaće kao savetnik, jer Napredak je ozbiljan klub i nikome ne okreće leđa. Posebno kad je u problemu - rekao je za Sportski žurnal Miloš Nenezić, predsednik Napretka.

 

 

Nenezić je istakao da za upražnjeno mesto figurira jedno ime i da će novi trener biti uskoro poznat.

- Činjenica da se pojedini stručnjaci pominju u medijima svedoči da bi rado na Napretkovu klupu, a ima ih mnogo više zainteresovanih. To, svakako, prija i potvrđuje da je Napredak veliki klub, stabilan superligaš po svim parametrima i zdrava sredina za rad. Po preporuci Milana Đuričića kontaktirali smo Miloša Veselinovića, ali on je deo tima Vladimira Ivića i u potrazi za inostranim angažmanom. Ta opcija je, ipak, i dalje otvorena. Odluku ćemo doneti do početka priprema, najkasnije do polaska u Antaliju kad ćemo zatvoriti i prelazni rok - rekao je Nenezić.

U poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata Napredak je savladao Spartak (1:0), u meču na kojem zbog zdravstvenog stanja popularni Đumi nije sedeo na klupi, a fudbaleri su pobedu upravo posvetili Đuričiću poručivši mu da pobedi i u ovoj borbi!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading