GROBARI ČUPAJU KOSU SA GLAVE: Vezista NAPUŠTA Partizan?!

Autor:

Sport

25.12.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan bi već na zimu mogao da ostane bez jednog od najstandardnijih fudbalera, a reč je o vezisti Saši Zdjelaru.

GROBARI ČUPAJU KOSU SA GLAVE: Vezista NAPUŠTA Partizan?!

Foto: Starsport

Zlatni orlić sa Novog Zelanda nalazi se na meti nekoliko klubova iz Zapadne Evrope, a s obzirom da je odigrao veliki broj utakmica tokom jeseni u crno-belom dresu, njegov odlazak bio bi veliki hendikep za šefa struke Aleksandra Stanojevića.

Srbin je potpisao novi ugovor sa Parnim valjkom, koji sadrži izlaznu klauzulu u vrednosti od 600 hiljada evra, a lane su ga silno želeli klubovi iz Francuske.

Republika

Foto: Starsport

Vezista na ceni - zagrljaj Zdjelara i Rikarda

Zdjelar ima 26 godina, profesionalnu karijeru je počeo u OFK Beogradu, a zatim je igrao u inostranstvu za Olimpijakos i Majorku. U Humsku je stigao još 2017. godine, najpre na pozajmicu sa Pirineja, a u tekućoj sezoni za Partizan je nastupio 29 puta u svim takmičenjima (četiri asistencije).

Podsetimo, osim Zdjelara crno-bele bi po otvaranju januarske pijace mogao da napusti još jedan vezista, o čemu više možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading