ZVANIČNO! Zvezda predstavila značajno pojačanje! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.12.2021

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Sakić vratio se na ''Marakanu'' kao novi član stručnog štaba Dejana Stankovića.

ZVANIČNO! Zvezda predstavila značajno pojačanje! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Sakić ima 50 godina, kao trener je dugo sarađivao i sa Sinišom Mihajlovićem u Italiji, a prethodno i u reprezentaciji Srbije. Potom je samostalno vodio kruševački Naprdak, U19 reprezentaciju Srbije i Trajal.

Pošto je postigao definitivan dogovor sa Zvezdom, Sakić je večeras gostovao i na klupskoj televiziji, gde je zvanično predstavljen u novoj ulozi.

- Jako sam emotivan. Ovo je za mene povratak u klub u kome sam dostigao fudbalski zenit, gde sam ostvario svoj san. Vratiti se posle 25, 26 godina u Zvezdu za mene je isto kao kada sam dolazio kao igrač. Emocije su velike, možda sada i još veće.

- Imao sam prilike da budem deo tima sa Dejanom Stankovićem, nosim lepe uspomene iz tog perioda, kasnije smo se družili dok sam bio u Milanu. Učiniću sve što je u mojoj moći da pomognem da Crvena zvezda nastavi sa uspesma i osvoji prvenstvo, kao i da u Ligi Evrope doguramo što dalje. Za mene je ovo neopisiva sreća - poručio je Sakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading