GVARDIOLA POZIVA NA ŠTRAJK! Velika FRKA u Premijer ligi

Autor:

Sport

23.12.2021

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleska Premijer liga pretrpela je ozbiljna odlaganja mečeva zbog velikog broja zaraženih i upravo zbog toga će u nastavku takmičenja raspored utakmica biti dosta zgusnutiji

GVARDIOLA POZIVA NA ŠTRAJK! Velika FRKA u Premijer ligi

Foto: Tanjug/AP

Pep Gvardiola

Više utakmica donosi i manje prilike za odmor i oporavak, pa samim tim i sve više teških povreda fudbalera.

Trener aktuelnog prvaka Engleske, Mančester sitija - Pep Gvardiola smatra da fudbaleri Premijer lige, moraju zajedno sa svojim trenerima da se izbore za bolji raspored utakmica.

- Igrači i treneri moraju zajedno da štrajkuju. Rečima se ne može ništa postići. Ipak, ne verujem da će se to desiti, pošto svi želimo da igramo - izjavio je Španac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Gvardiola je takođe zamerio i organizacijama takmičenja jer gledaju samo lični interes, a ne i interes igrača.

- Za Fifu, Premijer ligu, emitere, biznis je važniji od blagostanja igrača. Oni gledaju samo sebe - zaključio je Gvardiola.

Legendarni Pep je zamerio i svojim kolegama što su glasali za to da se ukine pravilo o pet izmena u Premijer ligi, istakavši da je u svim drugim ligama ''petice'' broj dozvoljenih izmena i dalje pet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading