KRAJ SAGE NA "OLIMPIKU": Trese se Italija zbog Milinković-Savića!

Autor:

Sport

23.12.2021

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić neće napustiti "Olimpiko", niti je u sukobu sa trenerom Maurisijom Sarijem, potvrđeno je posle meča sa Venecijom.

KRAJ SAGE NA "OLIMPIKU": Trese se Italija zbog Milinković-Savića!

Foto: www.profimedia.rs

Srbin je kao kapiten predvodio nebeskoplave do pobede od 3:1 u okviru Serije A, a nakon trijumfa istakao je da će učiniti sve što je u njegovoj moći za uspeh Rimljana.

Vidim da postoji dosta spekulacija i tračeva o meni, ali ne marim za to. Samo želim da Lacio pobeđuje - rekao je Milinković-Savić.

 

 

Sukob sa sjajnim veznjakom demantovao je i strateg Lacijala.

- Imao sam samo jednu svađu sa Luisom Albertom i to pre četiri meseca. Pročitao sam jednu od najvećih izmišljotina u skorije vreme, a to je da sam u sukobu sa Milinković-Savićem - izjavio je Sari, koji je potom dodao:

- Čini mi se da rastemo. Ova sezona je kompleksno putovanje, puno poteškoća. Svi pričaju o nama kao o timu koji se oslanja prevashodno na dribling, a mi smo drugi ili treći u prvenstvu u vertikalnom osvajanju terena - podvukao je trener Lacija.

Podsetimo da je 26-godišnji Srbin u prestonici Italije od 2015. godine, kada je stigao iz Genka, spekulisalo se da će ove zime napustiti "večni grad" zbog konflikta sa Sarijem, ali sada je jasno da od toga neće biti ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading