MARIN SE SRUŠIO NA TRENINGU, LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT! Fudbaleru zastalo srce

Autor:

Sport

20.12.2021

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Region je potresla užasna vest koja stiže iz Hrvatske, a koje je mnoge podsetila na situaciju u kojoj se za život na fudbalskom terenu borio danski fudbaler Kristijan Eriksen.

MARIN SE SRUŠIO NA TRENINGU, LEKARI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT! Fudbaleru zastalo srce

Foto: Tanjug/J. PAP

hitna pomoć

Naime, mladi fudbaler Nehaja iz Senja, Marin Čačić (23) iznenada se srušio na treningu, nakon čega je odmah prebačen u bolnici gde se trenutno nalazi u komi i lekari se bore za njegov život.

 

Kao glavni razlog kolapsa ovog mladog sportiste navodi se zastoj u radu srca, javlja Index.hr.

Klub koji se takmiči u 3. HNL ligi Zapad, napisao mu je poruku podrške.

- Marine, Senj i tvoj Nehaj su uz tebe! Samo borbeno, jer ti samo tako znaš! Znamo dobro da kod tebe nema razlike između treninga i utakmice, ali ovu “utakmicu“ dodaj gas i pobedi - stoji u saopštenju kluba.

Foto: Facebookprintscreen

 

Marin je rođen 1. januara 1998. godine u Gospiću, igra na poziciji štopera, a prethodno je nastupao za Jedinstvo iz Bihaća, Trnje iz Zahreba, italijansku Iserniju i mlađe kategorije Rijeke.

U poslednje vreme, ovo je, nažalost, veoma čest slučaj kod sportista. Podsetimo se, od jezivog slučaja pomenutog Eriksena, kao i legendarnog Argentinca Serhia Aguera koji je zbog promblema sa srcem morao da završi profesionalnu karijeru, ali Rikarda Gomeša kome su se, nezvanično, problemi sa srcem javili na treningu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

 

Komentari (4)

Loading
jana

21.12.2021 02:20

Sta mislite imaju li vakcine udjela sa sve cescim srcanim problemima sportista sirom sveta.

Odgovori 14 2
Conexp

21.12.2021 10:23

Zna se šta je u pitanju, fajzer bajo, koliko ljudi iz svog okruženja znam da je primilo tu vakcinu, i da imaju srčanih problema, preskakanje srca i slično, ćale lični primer, a nikad nije imao problema sa srcem

Gosa

21.12.2021 17:00

@Conexp - Bajooo...

Hans

22.12.2021 22:56

Jeli bio vakcinisan?, ako jeste odgovor je jasan. Nije jedini i biti će još takvih slučajeva.