CRVENA ZVEZDA RAZBIJA KASU: Na "Marakanu" stiže vrhunsko POJAČANJE, konkurencija nikad jača!

Autor:

Sport

20.12.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je svim snagama krenula u misiju dovođenja desnog beka, a prvi pik je Falaje Sako koji je trenutno fudbaler Vitorija Gimaraeša.

CRVENA ZVEZDA RAZBIJA KASU: Na "Marakanu" stiže vrhunsko POJAČANJE, konkurencija nikad jača!

Foto: Starsport

Posle turbulentnog perioda na "Marakani", uprava Crvene zvezde je spremna da reši problem sa kojim već dugo kuburi.

Falaje Sako je velika želja srpskog šampiona, ali Vitorija Gimaraeš traži obeštećenje od čak 2.000.000 evra, piše "Mozzartsport".

Reprezentativac Malija tri i po godine nosi dres portugalskog kluba, a u ovom trenutku je jedan od najvažnijih igrača portugalskog kluba.

Sako je ove sezone peti po minutaži u ekipi, zabeležio 17 nastupa, a do sada je 117 puta nosio dres Vitorije.

Iskusni fudbaler je u klub došao još u januaru 2016. godine, pre skoro šest godina, ali je do jula 2018. godine nosio dres drugog tima Gimaraeša, a potom se izborio za status nezamenjivog prvotimca.

On ima ugovor sa Vitorijom do jula 2024. godine i izlaznu klauzulu od 50.000.000 evra, a Portugalci traže obeštećenje od 2.000.000 evra, što znači da bi Crvena zvezda morala da ide značajno preko svojih finansijskih mogućnosti.

Postoji još jedan problem, a to je izuzetno jaka konkurencija. Za Sakoa su pokazali  interesovanje italijanski prvoligaši Salernitana i Sasuolo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading