STANKOVIĆ ZA ČISTU DESETKU! Dan nakon remija na sa Radnikom, na "Marakanu" stigle SJAJNE VESTI!

Autor:

Sport

14.12.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan nakon neočekivanog remija protiv Radnika iz Surdulice, na Marakanu su ponovo stigle lepe vesti. Naime, trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, diplomirao je danas menadžment u sportu na Fakultetu za sport Univerziteta Union - Nikola Tesla.

STANKOVIĆ ZA ČISTU DESETKU! Dan nakon remija na sa Radnikom, na "Marakanu" stigle SJAJNE VESTI!

Foto: Starsport

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković

Stanković je diplomski rad na temu “Menadžment kampa Deki5 i njegov uticaj na normativne vrednosti eksplozivne snage, brzine i agilnosti mladih fudbalera” odbranio ocenom 10.

Popularni Deki je nakon uspešne odbrane objasnio zašto je umesto studijskog programa Trener u sportu ipak izabrao da diplomira na menadžmentu.

- Već sam prošao školu trenera, a u ozbiljnom trenerskom poslu oko vodjenja ekipe više se ne vrti sve oko jednog čoveka. To je sada postalo ozbiljan izazov upravo za pravog menadžera. Kako ćeš da utreniraš i pripremiš ekipu je trenerski deo, a sve ostalo je menadžerski - naglasio je Stanković.

Foto: Starsport

 

U nastavku je Stanković takođe istakao da ga u narednom periodu očekuje i master rad koji treba da nastavi sa Crvenom zvezdom.

- Čovek se uči dok je živ i ja zaista želim da se dalje stručno usavršavam. Sigurno da je kamp Deki5 inicijalna kapisla koja mi je pojednostavila ovaj diplomski rad i otvorila oči. Razmišljaću i o masteru, ali prvo želim da uradim još neke stvari sa Crvenom zvezdom. Kada bude malo više vremena, poradiću i na tome - zaključio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (0)

Loading