MILOJEVIĆ POPIO OTKAZ: Bivši Zvezdin trener ovo nikako nije smeo da radi!

Autor:

Sport

14.12.2021

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja desna ruka trenera Crvene zvezda, Dejana Stankovića, Miloš Milojević i zvanično više nije trener Hamarbija, ali još uvek nije ni šef stručnog štaba Rozenborga, što je navodno bila rešena stvar.

MILOJEVIĆ POPIO OTKAZ: Bivši Zvezdin trener ovo nikako nije smeo da radi!

Foto: Starsport

Marakana

Nakon svršetka sezone u Švedskoj, gde je Milojević doveo Hamarbi do petog mesta, usledio je otkaz, jer su mu u Stokhomu zamerili što je pregovarao sa novršekim velikanom.

- Hamarbi je jedan od vodećih skandinavskih klubova i da biste ga vodili potrebno je da delite to mišljenje i uživate snažno poverenje članova Upravnog odbora. Smatramo da je Milojević iskoristio svoje akcije (putovao u Trondhajm da pregovara o preuzimanju Rozenborga, op. au) i da nastavak saradnje ne dolazi u obzir, o čemu smo ga obavestili - precizirao je Matijas Fri, predsednik Hamarbija. 

Republika

Foto: Starsport

 

U Stokholmu se srpski trener zadržao šest meseci, ostvario 16 pobeda, uz šest remija i poraza, tako da sa sportske strane predpostavljeni mogu samo da mu odaju priznanje. 

- Veoma smo zadovoljni vremenom koje smo proveli zajedno sa Milojevićem, doprineo je razvoju ekipe i poboljšabnju rezultata. Veoma je tužno što saradnja nije potrajala, međutim, naša odluka je prirodna, jer Hamarbi imna dugoročnu strategiju i vće smo fiksirali ciljeve za narednu sezonu - dodao je sportski direktor Jasper Janson.

Milojević želju da pređe u Rozenborg, pošto je najtrofejniji norveški klub završio saradnju sa Ageom Haerideom.

Međutim, tamošnji mediji ističu da Rozenborg ima još kandidata i da Milojevićev angažman nije tako siguran kao što se u prvi mah činilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading