VELIKAN ZOVE BIVŠEG TRENERA ZVEZDE: Milojević pred IZAZOVOM karijere!

Autor:

Sport

09.12.2021

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši pomoćni trener Crvene zvezde Miloš Milojević je na izlaznim vratima Hamarbija, a njegova naredna stanica bi mogao da bude norveški velikan Rozenborg. Međutim, problem je nastao oko obeštećenja.

VELIKAN ZOVE BIVŠEG TRENERA ZVEZDE: Milojević pred IZAZOVOM karijere!

Foto: Starsport

Marakana

Rozenborgova prva želja je bio Kjetil Knutsen iz Bodea ali je on odbio ideju da vodi klub iz Torndhajma.

Prema pisanju švedskih medija, prepreka za dolazak Milojevića  je ugovor u Hamarbiju i obeštećenje koje bi Norvežani trebalo da plate.

- Nemam komentar. Sada je sve na klubovima. Poštujem ugovor koji imam u Hamarbiju. U Trondhajmu smo pričali o fudbalu. To je ono u čemu sam dobar- rekao je Miloš Milojević norveškim medijima.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

 

Zanimljivo je da igrači Rozenborga javno priželjkuju Milojevića za trenera.

- Čuo sam za Milojevića, a u medijima sam pročitao za interesovanje našeg kluba za njega. Vidim da mu lepo ide u Hamarbiju ali ne znam ništa više od toga. Ako dođe kod nas, biće vrlo uzbudljivo. Mi smo snažna i moćna ekipa. Imamo igrače koji mogu baš mnogo da trče. Mislim da bi nam ovaj trener baš odgovarao. Pogtovo nama u ofanzivnoj liniji tima. Voleo bih da igram za njega. Fudbalski sam edukovan kod Ralfa Rangnika u Lajpcigu i volim da igram tu vrstu fudbala. A to je totalna juranjava gde moji kvaliteti poput brzine i snage mogu da dođu do izražaja- rekao je Rozenborgov napadač Noa Holm.

Podsetimo, 39-godišnji stručnjak je u periodu od 2019. do 2021. godine radio kao pomoćnik u stručnom štabu Dejana Stankovića na Marakani, pre nego što se vratio u skandinavski fudbal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading