ČEKA SE ODGOVOR DELIJA! Štoper Zvezde poslao snažnu poruku!

Autor:

Sport

13.12.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović pozvao je danas navijače da dođu na utakmicu protiv Radnika u Super ligi Srbije.

ČEKA SE ODGOVOR DELIJA! Štoper Zvezde poslao snažnu poruku!

Foto: Starsport

Milan Borjan

- Dali smo i više od maksimuma svojih mogućnosti u četvrtak na terenu protiv Brage i zajedno kao tim izborili najveći uspeh kluba u poslednjih 30 godina. Dodjite na stadion da zajedno to proslavimo, ništa nema smisla ako tribine nisu dobro popunjene - rekao je Dragović za klupski sajt.

- Ako mislite da smo dostojno branili crveno-bele boje u Portugalu, budite uz nas protiv Radnika, jer će i to da nam znači. Video sam da je besplatan ulaz, pa je i to olakšica - dodao je on.

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 18.00 dočekuju ekipu Radnika na stadionu "Rajko Mitić", u okviru 20. kola Super lige Srbije.

 - Vreme će ipak biti u redu. Sneg ne pada danas, a sve pomno pratimo i mi. Ono što je važno, to je da će teren biti skroz spreman, a zna se da imamo najbolje uslove u Srbiji što se tiče stadiona - rekao je Dragović.

- Takođe i gledaoci će komforno moći da gledaju meč i da nas vode do još jedne pobede. Zbog svega toga, verujem da će poseta biti na sjajnom nivou - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading